Godt håndværktøj er ikke kun til den professionelle håndværker, men også til det kvalitetsbevidste gør-det-selv-folk, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj er vi stolte af at forhandle håndværktøj i allerhøjeste kvalitet. Uanset om du er professionel håndværker eller kvalitetsbevidst gør-det-selv-menneske, så har vi lige det værktøj du står og mangler for at fuldende din værktøjskasse. Du har måske allerede en værktøjskasse som bugner med håndværktøj, men en rigtig håndværker og gør-det-selv-menneske kan aldrig få for meget værktøj. Håndværktøj er i de fleste tilfælde det foretrukne værktøj til gør-det-selv-folket, mureren, håndværkeren og andre i byggebranchen. Der findes værktøj i alle prisklasser, men husk dog altid på at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Håndværktøj og ergonomi går hånd i hånd

Der er ikke noget værre end en hammer der glider ud af hånden eller en skruetrækker der giver vabler ved blot at kigge på den. At værktøjet ligger godt i hånden er derfor alfa og omega, hvis du vil undgå arbejdsskader. Håndværktøj bør som minimum have et håndtag med skridsikker belægning. I dag er det mest almindeligt, at håndværktøjet er udført med soft-grip eller et gummi håndtag, så man kan arbejde med det i længere tid ad gangen.

Håndværktøj fra anerkendte kvalitetsmærker

Vi forhandler håndværktøj fra anerkendte kvalitetsmærker fra førende producenter som: Milwaukee, Wera, Knipex, Dewalt, Festool, Makita, Stanley, Bahco mm. Når du vælger værktøj i høj kvalitet, sikrer du også længere levetid på dit værktøj. Dit arbejde bliver hurtigere udført og resultatet bliver bare lidt mere tilfredsstillende.

Køb dit nye håndværktøj online

På vores webshop har vi gjort det ekstra nemt for dig at navigere rundt på vores site. Leder du efter brandspecifikt værktøj, så kan du med fordel benytte vores filter i vores sidebar på kategorisiden.

Har du brug for råd og vejledning?

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj står vi klar til at give vi dig gode råd og vejledning til valg af det korrekte værktøj både online og i vores fysiske butik. Kan du ikke finde det du leder efter på vores webshop, eller har du spørgsmål vedrørende et specifikt produkt, så tag kontakt til os hos Silkeborg Beslag og Værktøj.