Diverse værktøj

Under diverse værktøj kategorien finder du bl.a. Stiger, stilladser, elektriske have- og udendørsmaskiner, have og udendørsartikler og sidst men ikke mindst værktøjs- og sortimentskasser. Disse kategorier indeholder topkvalitets udstyr til både den erfarne håndværker og den seriøse gør-det-selv mand/kvinde. Her kan man både finde en god værktøjskasse til alt dit yndlingsværktøj, uundværlige elektriske havemaskiner eller et solidt stillads.

Det gode udstyr til have og udearealer

Kategorien henvender sig også særligt til alle havemenneskerne, der bare ikke kan få nok af at slå græs, klippe hækken, ordne ukrudt, fjerne sne fra vejene og hvad der ellers høre udearealer til. Havearbejdet bliver bare sjovere og mere tilfredsstillende når der er styr på maskinerne og udstyret.

Uundværlige maskiner til haven

Plæneklipperen er næsten en nødvendighed i alle danske hjem med have. Når du vælger en plæneklipper på batteri, så blive havearbejdet bare nemmere udført. Du har ingen ledninger at bekymre dig om, når du baner vej igennem det høje græs. Det gælder også de de andre havemaskiner som f.eks. løvblæser, kædesave, hækkeklippere, buskryddere og kantklippere.

Skal du bruge hjælp eller vejledning?

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S elsker vi at yde en god service, det gælder også når du mangler råd og vejledning om nyt værktøj, haveartikler eller noget helt tredje. Har du spørgsmål eller brug for hjælp så tag endelig fat i os.