Hos Silkeborg Beslag og Værktøj forhandles der top kvalitets akku-værktøj fra bl.a. Milwaukee, Festool, Makita, Dewalt og meget mere.

Akku-værktøjet kan arbejde frit, og er dermed ikke afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt. Batterierne bliver mindre og lettere samtidig med at de kan indeholde mere strøm, som giver en længere drift tid til akku el-værktøjet.

Voltene på et batteri indikerer styrken på batteriet, så jo højere volt, desto mere kraft får man. En 18V akku-maskine er derfor stærkere end en 12V akku-maskine. Ampererne fortæller om hvor lang tid et batteri kan holde strøm. Så jo flere ampere, desto længere driftstid har man på sin maskine.

Akku-værktøj sælges både som komplette versioner med maskinen, batteri/batterier og lader, samt som en solo maskine uden tilbehør. Hvis man køber alt sit el-værktøj fra den samme producent kan du som oftest bruge det samme batteri til alle maskinerne. Har man derfor først købt en skruemaskine kan man udvide sit sortiment med andre solo maskiner. Kommer man til at mangle batterier kan man selvfølgelig købe dem løse, da man aldrig kan få for mange batterier.