Akku-værktøj fra førerende brands på markedet

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj forhandles der top kvalitets akku-værktøj fra bl.a. Milwaukee, Festool, Makita, Dewalt og meget mere. Vi forhandler et bredt udvalg af akku-værktøj fra de ovenstående forhandlere. Uanset om du skal bruge en ny akku boremaskine, stiksav, vinkelsliber, slagnøgle, arbejdsradio eller arbejdsbelysning så finder du det her.

Er du træt af ledninger når du arbejder?

Akku-værktøj er ofte en nødvendighed på byggepladser og i arbejdsmiljøer hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Det giver en fleksibilitet, at du ikke er begrænset af ledninger i dit arbejde.
Akku-værktøjet kan arbejde frit, og er dermed ikke afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt.

Kend dit værktøj – kend dit batteri

Batterierne bliver mindre og lettere samtidig med at de kan indeholde mere strøm, som giver en længere drift tid til akku el-værktøjet.
Voltene på et batteri indikerer styrken på batteriet, så jo højere volt, desto mere kraft får man. En 18V akku-maskine er derfor stærkere end en 12V akku-maskine. Ampererne fortæller om hvor lang tid et batteri kan holde strøm. Så jo flere ampere, desto længere driftstid har man på sin maskine.

Søger du hjælp eller vejledning?

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj står vi klar med råd og vejledning til valg af dit nye akku-værktøj. Har du spørgsmål til et specifikt produkt eller kan du ikke finde det du leder efter på vores webshop, så kontakt os eller besøg os i vores fysiske butik i Silkeborg.