Find dine accesories hos Silkeborg Beslag & Værktøj

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj forstår vi vigtigheden af komfort i arbejdslivet. Her på siden finder du et stort udvalg af accessories fra populære brands. Er du professionel eller gør-det-selv menneske, så har vi accessories til stort set alle formål og behov.  Vi har samlet kategorier som: strømper og sokker, caps, huer og halsedisser samt knæpuder og underlagsmåtter m.m.

Arbejdsstrømper

Silkeborg Beslag & Værktøj fører et stort udvalg af arbejdsstrømper tilpasset hver sæson. Til de kolde dage har vi varmeregulerende strømper, som sørger for at du kan holde dine fødder tørre og varme hele dagen. Når varmen melder sig, har vi bomuldsstrømper som egner sig hertil. Fælles for alle vores strømper og sokker er den høje kvalitet, som passer perfekt i relation til arbejde.

Knæpuder

Det er vigtigt at du passer godt på dine knæ, når du arbejder. Derfor er det en rigtig god idé at have et sæt ordentlige knæbeskyttere, når du arbejder meget på knæ som håndværker. Hos os finder du knæpuder som former sig efter dit knæ og derved giver optimal komfort, beskyttelse og fleksibilitet når du arbejder. Samtidig beskytter knæpuderne dine knæ mod grus, søm og andre små genstande.

Har du brug for råd og vejledning?

Vi vil rigtig gerne med på råd, hvis du står og mangler nye accessories. Har du spørgsmål til størrelser, funktion eller noget andet så tag endelig kontakt. Vi elsker at yde en god service for vores kunder.