Om os

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S blev etableret i 2005 og har lige siden serviceret en stærkt voksende kundekreds af kunder indenfor håndværkerfaget med alt til faget hørende.

STIFTER OG EJER AF SBV

Uffe Jacobsen

+45 20 88 73 74
sbv@sbv.dk

REGNSKAB - MEDEJER AF SBV

Susanne Jacobsen

+45 22 10 34 22
sj@sbv.dk

MALERAFDELINGEN

Marianne Theilgaard Pedersen

+45 54 55 15 51
Maped@sbv.dk

KØRENDE SÆLGER

Morten Petersen

+45 22 10 34 24
mbp@sbv.dk

ELVÆRKTØJ

Jørgen Berg

+45 22 10 34 20
jb@sbv.dk

INTERN SÆLGER

Flemming Petersen

+45 22 10 34 21
fsp@sbv.dk

DIGITAL MARKETING/MANAGER

Sarah Bundgaard

+45 61 42 58 89
sb@sbv.dk

BOGHOLDERI

Dorthe Volert

+45 54 55 96 98
dv@sbv.dk

MARKETING

Simone Landsfeldt

Er på barsel
swj@sbv.dk

ELEV

Magnus Laursen

+ 45 93 63 08 11
ml@sbv.dk

Læs om os

Når du kommer ind i butikken, bliver du betjent af veluddannede fagfolk med masser af erfaring – folk, der ved hvad de snakker om. Herudover sætter vi en stor ære i at yde alle vores kunder, store som små, en service, der rækker langt ud over det, man normalt vil kunne forvente. Der er altid knald på, kaffemaskinen kører på højtryk, for ingen besøger SBV uden at blive budt på en kop kaffe.

Med vores viden, vores kæmpestore udvalg og et bagland af de bedste danske og udenlandske leverandører, er du altid sikker på kvalitet, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering – også af evt. skaffevarer.

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S har et kæmpe udvalg i Akku- og Elværktøj, hvor vi bl.a.: fører mærker som DEWALT – FESTOOL – MAKITA og MILWAUKEE. Trykluftværktøj fra bl.a.: Paslode og Spit finder du også i butikken.

Vi fører naturligvis også alt til murer- og tømrerfaget og komplet program af håndværktøj fra bl.a.: BAHCO OG BATO. Du kan også finde et kæmpe udvalg af skruer og befæstigelse, fugemateriel og skum, beslag til alt og alle, stiger og stilladser og meget mere. Og sidst men ikke mindst er vi forhandler af det gode arbejdstøj fra MASCOT. Du finder hele sortimentet til salg på webshoppen. Og dele af sortimentet i vores fysiske butik.

Vores service rækker langt ud over købet. Ved reparationer, evt. reklamationer og efterleverancer af supplerende varer og udstyr garanterer vi branchens bedste service.

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S er du altid sikker på at få en absolut positiv oplevelse. Det er meget sjovere at handle med os.

Med venlig hilsen

Uffe Jacobsen

Silkeborg beslag & værktøj

Vores leverandører

SEND OS EN ANSØGNING

Få en karriere hos SBV

Hos SBV er vi altid på udkig efter nye, dedikerede medarbejdere. Du er alttid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os på sj@sbv.dk hvis du vil vide mere om mulighederne.