El-værktøj fra topproducenter

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj forhandles der top kvalitets el-værktøj fra de førende topproducenter på markedet som bl.a. Milwaukee, Festool, Makita, Dewalt og meget mere. Vi forhandler et bredt sortiment af el-værktøj  fra de omtalte brands. Uanset om du er på udkig efter en ny vinkelsliber, dyksav, bordrundsav, skruemaskine eller røreværk, så er du landet det rette sted. Gå på opdagelse i vores webshop eller besøg os i vores fysiske butik i Silkeborg.

El-værktøj til håndværkeren eller gør-det-selv-folket

Som håndværker eller gør-det-selv folk har du behov for noget værktøj som du kan stole på, det skal både være kraftigt, præcist og drift sikkert. Produkterne spænder vidt over 230V maskiner og større stationære maskiner til værkstedet.

Akku-værktøjet har overtaget en stor del af el-værktøjsmarkedet, men der er stadig el-maskiner som egner sig bedst med ledning f.eks. store mejselhamre og vinkelslibere, samt slibe-, poler- og fræsemaskiner til længerevarende arbejdsopgaver.

Løb aldrig tør for strøm med el-værktøj

Værktøj med ledning betegnes typisk som det klassiske el-værktøj, der er meget brugt indenfor borehamre, vinkelslibere, håndrundsave, røreværk og betonslibere. Fordelen med et el-værktøj er, at den ikke løber tør for strøm, da den er på ledning og ikke batterier. Denne type værktøj egner sig derfor særlig godt til en længerevarende arbejdsopgave.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Søger du råd og vejledning til valg af dit nye el-værktøj eller har du spørgsmål til et specifikt produkt, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Silkeborg Beslag og Værktøj står vi klar til at hjælpe.