Personlige værnemidler

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj A/S forhandler vi ikke kun værktøj, vi har også et stort udvalg af personlige værnemidler så du kan passe på dig selv under dit arbejde. At vælge og anvende det rigtige udstyr er afgørende for at reducere risici og sikre sikkerhed samt sundhed. Vi har en bred kategori af åndedrætsværn, handsker, høreværn, øjenværn, sikkerhedsveste m.m. som er blandt de mest anvendte personlige værnemidler.

Høreværn, Åndedrætsværn & Øjenværn

Høreværn er med til at reducere støjniveau (dB), så du kan passe på dine øre. Det kan f.eks. være når du arbejder med larmende maskiner. Vedvarende støjbelastning over 80dB indebærer risiko for høreskader. Høreskader er blandt de hyppigste arbejdsskader, derfor er det utrolig vigtigt at tage de nødvendige forhåndsregler.

Åndedrætsværn beskytter mod indånding af skadelige stoffer, partikler og støv, som kan forårsage skade på luftvejene. Der findes forskellige udgaver af åndedrætsværn, herunder halvmaske, støvmaske og fuldmaske. Disse værnemidler er designet til at filtrere luften du indånder, og sørger for at luften er ren og sikker. Hvilken type åndedrætsværn du skal vælge, afhænger af din arbejdsopgave og arbejdsmiljøet.

Øjenværn omfatter beskyttelsesbriller, ansigtsvisirer og skærme. De har alle det tilfælles at beskytte øjnene mod skadelige stoffer og partikler, som kan medføre skader på synet.

Beskyt dine hænder med handsker

Handsker er med til at beskytte mod kemikalier, skarpe genstande samt varme og kulde. Handsker findes med forskellige niveauer af beskyttelse. Du kan altid finde et par handsker der yder sikkerhed til netop din arbejdsopgave.

Sikkerhedsveste med reflekser

Sikkerhedsveste gør dig synlig på byggepladsen, trafikken eller andre steder hvor man ikke må overse dig. Sikkerhedsvesten kan også kaldes for en refleksvest. Den er nemlig udført med farvestrålende refleksbånd, der gør at du er nem at få øje på i trafikken eller på arbejdspladsen.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring personlige værnemidler, så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Silkeborg Beslag & Værktøj.