Tilbehør i topkvalitet

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj forhandles der top kvalitets tilbehør til skærende el-værktøj fra bl.a. Milwaukee, Festool, Makita, Premier Tools og meget mere. Er du på udkig efter nye bor til din maskine, fræsejern og tilbehør, føringsskinner, klinger eller mejsler så finder du det lige her. Vi har et bredt sortiment af skærende tilbehør til ethvert behov.

Gå aldrig ned på udstyr eller tilbehør til værktøjet

Der findes nærmest lige så meget værktøjs tilbehør, som der findes forskellige arbejdsopgaver. Det er en god prioritet af have styr på tilbehøret, så dine arbejdsopgaver forenkles og nemmere kan udføres. Når du skal finde nyt skærende tilbehør, er det vigtigt at købe det korrekte tilbehør til det materiale/værktøj du skal arbejde i/med. Mangler du måske nye bor til din maskine, så har vi lavet en smart opdeling af vores bor. I vores opdeling finder du: metalbor, multibor, glas og flisebor, hammerbor m.m. så du nemt kan finde de helt rigtige bor.

Mangler du vejledning til valg af nyt skærende tilbehør?

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj står vi klar til at give vi dig gode råd og vejledning til valg af det korrekte tilbehør både online og i vores fysiske butik. Kan du ikke finde det du leder efter på vores webshop, eller har du spørgsmål vedrørende et specifikt produkt, så tag kontakt til os hos Silkeborg Beslag og Værktøj.