Find dine søm og skruer hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S

Søm og skruer er en del af vores store sortiment indenfor befæstigelse. Skruer er uundværlige, da de bruges i nærmest alle gør-det-selv projekter. Hos Silkeborg Beslag og værktøj forhandler vi et stort sortiment af søm og skruer til ethvert formål. Her finder du bredt udvalg af begge dele, i et hav af forskellige materialer og funktioner.

Udvælg de korrekte søm og skruer

Valget af skruer og søm der skal bruges afhænger først og fremmest af typen af arbejdsopgaver. Hvad skal monteres og hvor skal det monteres? Vægt stiller store krav til hvad der kræves til projektet. Materialet der skal monteres på, har også stor betydning for valget. Det er rent faktisk materialet der afgør hvilken type skrue eller søm der skal bruges. Desuden er det ligeledes afgørende om de skal bruges udendørs eller indendørs.

Er du i tvivl om hvad der egner sig bedst til dit projekt?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at udvælge. Skal du i gang med et nyt projekt eller har du bare brug for rådgivning, så kontakt os endelig hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S. Vi står klar til at hjælpe dig og vi elsker at yde en god service overfor vores kunder.