Milwaukee

Milwaukee er en af branchens førende producenter af transportable elværktøjer. Historien om Milwaukees grundlæggelse rækker helt tilbage til 1918, altså da 1. verdenskrig nærmede sig sin afslutning. I 1924 blev Milwaukee grundlagt af Albert F. Siebert, med det formål at realisere salgspotentialet for ”Hole-Shooter”. Hole-Shooter var den første transportable ¼” letvægtsboremaskine. Let nok til at kunne betjenes med kun én hånd og kraftig nok til at klare tunge arbejdsopgaver. Sidenhen har de udviklet utallige banebrydende værktøjer, som gav håndværkere helt nye måder at arbejde på. Navnet Milwaukee er i dag synonymt med slidstærkt og driftssikret værktøj i høj kvalitet udviklet til professionelle brugere.

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Milwaukee produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.

FILTRER SØGNING

LUK FILTER

Milwaukee er en af branchens førende producenter af transportable elværktøjer. Historien om Milwaukees grundlæggelse rækker helt tilbage til 1918, altså da 1. verdenskrig nærmede sig sin afslutning. I 1924 blev Milwaukee grundlagt af Albert F. Siebert, med det formål at realisere salgspotentialet for ”Hole-Shooter”. Hole-Shooter var den første transportable ¼” letvægtsboremaskine. Let nok til at kunne betjenes med kun én hånd og kraftig nok til at klare tunge arbejdsopgaver. Sidenhen har Milwaukee udviklet utallige banebrydende værktøjer, som gav håndværkere helt nye måder at arbejde på. Navnet Milwaukee er i dag synonymt med slidstærkt og driftssikret værktøj i høj kvalitet udviklet til professionelle brugere. Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Milwaukee produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.