Festool

Festool er en tysk værktøjsproducent med base i Wendlingen i Tyskland. Selskabet blev grundlagt i 1925, af Gottlieb Stoll og Albert Fezer under navnet Fezer & Stoll. Oprindeligt producerede de værktøj til træarbejderindustrien, men begyndte herefter hurtigt at udvide deres værktøjsproduktion til mange andre brancher. Festool er i dag kendt for deres højkvalitetsværktøj, der leverer kompromisløs ydeevne. Deres produkter er robuste, pålidelige og præcise. Deres talrige innovationer som f.eks. deres ledningsfrie muligheder og støvsugere, sætter dem i en liga helt for sig selv. Deres værktøj er designet og udviklet med udgangspunkt i dig som slutforbruger. Derfor føles Festool altid som skræddersyet i dine hænder.

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Festool, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge deres produkter.  Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.

FILTRER SØGNING

LUK FILTER

101,78 kr. inkl. moms
105,61 kr. inkl. moms
116,30 kr. inkl. moms
123,73 kr. inkl. moms

Festool er en tysk værktøjsproducent med base i Wendlingen i Tyskland. Selskabet blev grundlagt i 1925, af Gottlieb Stoll og Albert Fezer under navnet Fezer & Stoll. Oprindeligt producerede de værktøj til træarbejderindustrien, men begyndte herefter hurtigt at udvide deres værktøjsproduktion til mange andre brancher. Festool er i dag kendt for deres højkvalitetsværktøj, der leverer kompromisløs ydeevne. Deres produkter er robuste, pålidelige og præcise. Deres talrige innovationer som f.eks. deres ledningsfrie muligheder og støvsugere, sætter dem i en liga helt for sig selv. Deres værktøj er designet og udviklet med udgangspunkt i dig som slutforbruger. Derfor føles Festool altid som skræddersyet i dine hænder. Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Festool, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge deres produkter.  Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.