Noco genius gb70 boost hd

Varenummer (SKU): 100014041 Kategorier: ,
En kompakt, men kraftfuld booster, der bl.a. kan bruges til [Læs mere]

3.248,75 kr. inkl. moms

6 på lager (kan bestilles som restordre)

Produktbeskrivelse

CL40R er den mest kraftfulde arbejdslampe fra COAST.
COAST CL40R Clamp Light sørger for rå kraft til præcis opgavebelysning – med imponerende 3900 lumen fra dens vidvinkel Flood-Beam-teknologi.

Med en højstyrke aluminiumsklemme, kan denne klippefaste arbejdslygte af minimal vægt og størrelse, fastgøres til en bred vifte af elementer – fra rammenitter til lastbildøren. Klemmen fungerer også som et dynamisk stativ, når den hviler på en flad overflade. Når den først er placeret, kan lyset rotere op til 360 grader og vippe op til 115 grader, for den ultimative lysstyring og du kan have fuld fokus på det, du lige præcis ønsker.

Den genopladelige CL40R er udviklet med COAST Dual Power-systemet og kører på et indbygget COAST ZITHION™-batteri. Ud over det genopladelige ZITHION™-batteri, kan CL40R også køres kontinuerligt med standard AC/DC-strøm.
Når Clamp Light skal drives af USB-C-kablet (som medfølger), skal det blot tilsluttes en tilgængelig strømkilde. Mens den er i en kontinuerlig kørsel, vil CL40R fungere ved en enkelt indstilling på et reduceret niveau.

Klemmelyset oplades ikke, mens det er i kontinuerlig driftstilstand og skal være slukket for at oplade helt. En batterilevetidsindikator sikrer, at du ved, hvornår der er brug for mere strøm. Batteriet fungerer herudover også som en powerbank til eksterne enheder.
Lampen bruger ikke mere end 5V 2A til at oplade. Det er lige meget, om de bruger en højere watt, den oplader bare med samme hastighed.

CL40R er konstrueret af materialer af højeste kvalitet og er klassificeret IP54 for støv- og vandtæthed.

Funktioner

Wide Angle Flood Beam-teknologi
Dual Power-system
Batteriindikator
USB IN- og OUT-funktion
Genopladelig
IP54-klassificering
ANSI FL1 certificeret

Levering og retur

Information om levering og retur kan findes under handelsbetingelser.