COAST Genopladelige led arbejdslampe CL20R

Varenummer (SKU): 100045801 Kategorier: ,
Lumen: 1750 / 200 / 940 – Lystid: 3,75 / [Læs mere]

750,00 kr. inkl. moms

5 på lager (kan bestilles som restordre)

Produktbeskrivelse

COAST CL20R Clamp Light tager præcis opgavebelysning til et helt nyt niveau med flere positioneringsmuligheder, muliggjort af dens kraftfulde klemme.

Udstyret med en vidvinkel Flood-beam-teknologi, får du et bredt spekter af fejlfrit lys ved 1750 lumen.
Klemmen på denne alsidige arbejdslygte fastgøres på en bred vifte af elementer – fra stiger til rør til grene. Klemmen kan både fungere som et dynamisk stativ eller du kan bruge den integrerede magnetiske base, til fastgørelse på metaloverflader. Når det først er på plads, roterer lyset op til 360 grader og kan vippe op til 115 grader, for den ultimative lysstyring og du kan have fuld fokus på det, du lige præcis ønsker.

Den genopladelige CL20R er udviklet med COAST Dual Power-systemet og kører på et indbygget COAST ZITHION™-batteri. Ud over det genopladelige ZITHION™-batteri, kan CL20R også køres kontinuerligt med standard AC/DC-strøm. Når Clamp Light skal drives af USB-C-kablet (som medfølger), skal det blot tilsluttes en tilgængelig strømkilde. Mens lampen er i en kontinuerlig kørsel, vil CL20R fungere, ved en enkelt indstilling på et reduceret niveau.

Klemmelyset oplades ikke mens det er i kontinuerlig driftstilstand og skal være slukket for at oplade helt. En batterilevetidsindikator sikrer, at du ved, hvornår der er brug for mere strøm og batteriet fungerer herudover også som en powerbank til eksterne enheder.
Lampen bruger ikke mere end 5V 2A til at oplade. Det er lige meget, om den bruger en højere watt, den oplader bare med samme hastighed.

CL20R er konstrueret af materialer af højeste kvalitet og er klassificeret IP54 for støv- og vandtæthed.

Funktioner:

Wide Angle Flood Beam
Dual Power-system
Batteriindikator
USB IN- og OUT-funktion
Genopladelig
IP54-klassificering
ANSI FL1 certificeret

Levering og retur

Information om levering og retur kan findes under handelsbetingelser.