Behageligt fodtøj i høj kvalitet

Hver gang du forlader dit hjem, så tager du sko på dine fødder. Man bruger altså sko en stor del af dagtimerne og det er af den årsag utrolig vigtigt at investere i et godt sæt sko. Godt fodtøj kan være rigtig mange ting, men egenskaber som pasform, støtte, vægt og åndbarhed spiller en væsentlig rolle. Når det f.eks. omhandler arbejdssko kan du tilføje sømværn, tåværn, vandafvisende egenskaber, sål og for m.m. til listen.

Valg af det helt rigtige fodtøj

Alt efter hvilken branche du arbejder i, så stiller det nogle krav til dit fodtøj. Arbejder du med tunge genstande, kan dit arbejde kræve at du bruger fodtøj med f.eks. sømværn eller tåværn. Du kan også finde arbejdssko uden sikkerhed, som er ideelle til lettere projekter i hjemmet.

Gode sko skal sidde godt på foden fra starten, skoene skal derfor ikke gås til. De skal give en god støtte omkring hælen, det er derfor vigtigt med en fast hælkappe der passer godt om hælen. Det kan være en fordel at bruge indlæg med svangstøtte for at stabilisere foden, hvilket modvirker vridskader i anklerne.

Har du brug for hjælp til at finde det rette fodtøj?

Vi vil rigtig gerne være behjælpelige med at finde dine nye sko. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så rådgiver vi dig gerne udfra dine behov og ønsker.