Knowhow

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj er personalet professionelle fagfolk, som går op i deres arbejde med liv og sjæl. Personalet er enten udspringere af store håndværkerbutikker eller også er de uddannet indenfor de forskellige håndværksfag. De er kompetente og har konstant en finger på pulsen.

Når du besøger Silkeborg Beslag og Værktøj kan du være sikker på, at du kommer hjem med det helt rigtige værktøj, beslag, befæstigelse, arbejdstøj m.m. Det er en af de mange services som Silkeborg Beslag og Værktøj kan garantere.

Vores professionelle personale har stor erfaring indenfor branchen. Størstedelen af medarbejderne i butikken har op til 30 års erfaring og butikken har eksisteret i mere end 15 år. Derfor kan vi med garanti sikre, at du kommer hjem med det værktøj, du netop skal bruge til dit næste byggeprojekt.

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj har vi et kæmpe udvalg af førerende mærker som DeWALT – FESTOOL – MAKITA – MILWAUKEE – MASCOT. Vores professionelle personale er eksperter på områderne og kender til god kvalitet.

Vores service rækker langt ud over det sædvanlige. Vi tilbyder både reparationer, evt. reklamationer og efterleverancer af supplerende varer og udstyr. Hvilket garanterer branchens bedste service! Så hvis du kunne være interesseret i at vide mere, kan du kontakte Silkeborg Beslag og Værktøj på Tlf. +45 87 70 34 00 og e-mail sbv@sbv.dk.