Arbejdstøj til professionelle

Alt i arbejdstøj – med og uden logo.

Hos os får du rådgivning om arbejdstøj og ikke mindst et bredt udvalg af kvalitetsmærker at vælge imellem. Vi arbejder dagligt med at vejlede vores kunder vedrørende deres arbejdsbeklædning, derfor får du de bedste forudsætninger for at du kan arbejde optimalt uanset arbejdet, vejret eller opgaven.

Du kan få alt fra et enkelt par sko til en skræddersyet beklædningsløsning til hele din virksomhed. Vi har et bredt udvalg, der dækker alles behov lige fra sikkerhedsskoen til profiltøjet. Kort sagt alt i arbejdstøj.

Vi håndterer professionelt at sætte dit logo på tøjet, når du skal bruge det. Uanset om du skal have trykt 5, 50 eller 500 t-shirts, så hjælper vi dig hele vejen gennem processen, lige fra valg af arbejdstøj, til tøjet er færdigtrykt og leveret.

Vi har eksperter klar, som kan hjælpe dig med spørgsmål, samt en professionel trykafdeling, så vi hurtigt kan levere dine tøjbestillinger. Så hvis du kunne være interesseret i at vide mere, kan du kontakte Silkeborg Beslag og Værktøj på Tlf. +45 87 70 34 00 og e-mail sbv@sbv.dk.

LOGOTRYK

Få trykt logo på dit arbejdstøj

Fremstå som en professionel organisation med arbejdstøj af høj kvalitet.
Hos SBV kan vi trykke din virksomheds logo eller anden grafik.

Kontakt os i dag for en pris på sbv@sbv.dk

SPONSORAFTALE

Guldpartner hos Bjerringbro Silkeborg Håndbold (BSH)

Vidste du, at Silkeborg Beslag og Værktøj er tryksponsor på alt spillertøjet, opvarmningsdragterne og overtøjet. Yderligere sponsorer vi også spiller nr. 9, Jacob Lassen.