Wera

Wera Tools blev grundlagt i 1935 i Wuppertal, Tyskland. Wera er kendt for deres række af skruetrækkere med det karakteristiske kraft form-formede håndgreb. Designet er baseret på håndens udformning under brugen af skruetrækkeren og benytter en specifikt designet kombination af ergonomiske bløde, glatte og hårde zoner. Samtidig kendt fra deres logo. Desuden er de kendt for sit slogan ”Be A Tool Rebel”. Wera er overbevist om, at deres værktøjer gør livet enklere, mere sikkert og ”full of joy” for deres brugere. Helt grundlæggende vil de aldrig gå på kompromis med eksisterende standarder og er altid på jagt efter nye idéer at udvikle på.

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Wera produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.

FILTRER SØGNING

LUK FILTER

Der findes desværre ingen produkter

Wera Tools blev grundlagt i 1935 i Wuppertal, Tyskland. Wera er kendt for deres række af skruetrækkere med deres karakteristiske kraft form-formede håndgreb. Designet er baseret på håndens udformning under brugen af skruetrækkeren. De benytter en specifikt designet kombination af ergonomiske bløde, glatte og hårde zoner. Samtidig kendt fra deres logo. Desuden er Wera kendt for sit slogan ”Be A Tool Rebel”. Wera er overbevist om, at deres værktøjer gør livet enklere, mere sikkert og ”full of joy” for deres brugere. Wera vil aldrig gå på kompromis med eksisterende standarder og er altid på jagt efter nye idéer at udvikle på. Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Wera produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.