Makita

Makita blev grundlagt i 1915 i byen Nagoya i Japan under navnet ”Makita Denski Seisakusho”. Oprindeligt var fokus på salg og reparationer af lyskilder, transformerer og motorer. I 1958 begyndte udvikling og produktionen af el- og akku værktøj hvilket blev et skelsættende vendepunkt for virksomheden. Det var med til at sætte rammerne for brandets nuværende trends, som de stadig forfølger i dag. Makita kendetegnes i dag for værende en innovativ pionervirksomhed. Udvikling og fremstilling af enestående produkter i høj kvalitet og holdbarhed har ført virksomheden til at være den fortrukne elværktøjsleverandør for fagfolk i forskellige brancher verdenen over.

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Makita produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.

FILTRER SØGNING

LUK FILTER

83,44 kr. inkl. moms
111,25 kr. inkl. moms
141,25 kr. inkl. moms
160,00 kr. inkl. moms

Makita blev grundlagt i 1915 i byen Nagoya i Japan under navnet ”Makita Denski Seisakusho”. Oprindeligt var fokus på salg og reparationer af lyskilder, transformerer og motorer. I 1958 begyndte udvikling og produktionen af el- og akku værktøj hvilket blev et skelsættende vendepunkt for virksomheden. Det var med til at sætte rammerne for brandets nuværende trends, som de stadig forfølger i dag. Makita kendetegnes i dag for værende en innovativ pionervirksomhed. Udvikling og fremstilling af enestående produkter i høj kvalitet og holdbarhed har ført virksomheden til at være den fortrukne elværktøjsleverandør for fagfolk i forskellige brancher verdenen over. Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af Makita produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.