ITW

ITW Construction Products UK & Nordics er en del af Illinois Tool Works Inc. (ITW), som blev grundlagt i USA for mere end 100 år siden. ITW er i løbet af disse 100 år blevet en af verdens førende diversificerede producenter af bl.a. specialiseret industrielt udstyr, og leverer produkter og løsninger på verdensplan inden for f.eks. dybhavsolierigger, rumfartsteknologi, broer, vindmøller, sundhedsydelser, biler, telefoner og meget meget mere. Vi er stolte af vores brede portefølje af mere end 18.000 tildelte og verserende patenter, og man er aldrig, uanset om man ved det eller ej, mere end et par skridt væk fra et ITW-produkt.

ITW består af en lang række forretningsenheder og brands, der opererer på flere globale markeder. Vores selvstyrende driftsstrategi og fokus sikrer, at vores virksomheder er tæt på dem, der køber vores produkter. Denne nærhed og lokalkendskab betyder, at vi hurtigt kan identificere og imødekomme kundernes behov med de rette produkter og understøttende services.

Hos Silkeborg Beslag & Værktøj er vi autoriserede forhandlere af ITW produkter, vi er dermed godkendt og anerkendt af producenten til at sælge produkterne. Det er din vished for, at varen er original, at du i vores personale finder eksperter i produktet og at produktet er omfattet af producentens garanti.

FILTRER SØGNING

LUK FILTER

Der findes desværre ingen produkter