Om SBV.

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S blev etableret i 2005 og har lige siden serviceret en stærkt voksende kreds af kunder med alt til faget hørende.

Når du kommer i butikken bliver du betjent af veluddannede fagfolk med masser af erfaring – folk, der ved hvad de snakker om. Herudover sætter vi en stor ære i at yde alle vore kunder, store som små, en service, der rækker langt ud over det, man normalt vil kunne forvente.

Med vores viden, vores kæmpestore udvalg og hele baglandet af de bedste danske og udenlandske leverandører, er du altid sikker på kvalitet, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering – også af evt. skaffevarer.

Der er altid knald på, kaffemaskinen kører på højtryk, for ingen besøger SBV, uden at blive budt på en kop kaffe.

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S har et kæmpe udvalg i El-værktøj, hvor vi bla.: fører hele programmet fra mærker som DeWALT – FESTOOL – MAKITA og MILWAUKEE. Trykluftværktøj fra bla.: Paslode, Tjep, Senco og Spit finder du også i butikken.

Vi fører naturligvis også alt til murer- og tømrerfaget og komplet program af håndværktøj fra bla.: BAHCO OG BATO

Kæmpe udvalg i skruer og befæstigelse, fugemateriel og skum, beslag til alt og alle, stiger og stilladser og meget meget mere. Herudover har vi et stort og omfattende udlejnignsprogram af professionelle maskiner og værktøj.

Og sidst men ikke mindst er vi forhandler af det gode arbejdstøj fra MASCOT. Du finder hele sortimentet til salg på webshoppen vi linker til foroven. Og dele af sortimentet i vores butik.”

Vores service rækker langt ud over købet. Ved reparationer, evt. reklamationer og efterleverancer af supplerende varer og udstyr, garanterer vi branchens bedste service.

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S er du altid sikker på at få en absolut positiv oplevelse… Det er meget sjovere at handle med os.

Med venlig hilsen

Uffe Jacobsen
Silkeborg beslag & værktøj